Aνάλογες συμπλοκές νεαρών εκτυλίσσονται πολύ συχνά στην περιοχή της Νικόπολης αναφέρουν κατοικοι της περιοχής – Έλεγχοι της Αστυνομίας στην πλατεία Ευόσμου για συγχρωτισμό ατόμων

Άγρια συμπλοκή νεαρών εκτυλίχθηκε  λίγο μετά τις 22:00 στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, λοπως μεταδίδει το GRTimes.gr, μεγάλες ομάδες νεαρών συνεπλάκησαν μεταξύ τους μέσα στη μέση του δρόμου, με τον κόσμο να κοιτάζει έκπληκτος. Αυτές οι σκηνές άγριου ξύλου διαδραματίστηκαν για τουλάχιστον τρία λεπτά.

Σημειώνεται πως από το εν λόγω περιστατικό δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός ωστόσο οι πολίτες αναφέρουν ότι ανάλογες συμπλοκές νεαρών εκτυλίσσονται πολύ συχνά στην περιοχή.

Δείτε το αποκαλυπτικό

Έλεγχοι αστυνομίας στην πλατεία Ευόσμου για συγχρωτισμό ατόμων

Αστυνομικές δυνάμεις διενήργησαν απόψε ελέγχους στην πλατεία Ευόσμου της Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελία στην ‘Αμεση Δράση ότι στο σημείο συναθροίζονται δεκάδες νεολαίοι, παρά τους περιορισμούς που ισχύουν για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Οι αστυνομικοί έλεγξαν εάν οι νεαροί δικαιολογούσαν την παρουσία τους εκεί, με την προβλεπόμενη αποστολή SMS και την κατοχή εγγράφων, ενώ μέχρι στιγμής είναι άγνωστο εάν επιβλήθηκε κάποιο πρόστιμο. Πάντως στη θέα των αστυνομικών οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να διαλύονται.

protothema.gr
βίντεο:GRTimes.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις