Σε σχετική καταγγελία προχώρησε η νομαρχία Αδριανούπολης

Διαψεύδουν κατηγορηματικά στο lawandorder.gr πηγές του ΓΕΕΘΑ καταγγελία της νομαρχίας Αδριανούπολης για ελληνικά πυρά εναντίον σκάφους τουρκικής αστυνομικής μονάδας στον Έβρο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής νομαρχίας: «Χθες βράδυ στο χωριό Ραχμάντζα στον Έβρο, ενώ έκανε περιπολία στο ποτάμι η ειδική αστυνομία που μεταφέρθηκε στα τουρκικά σύνορα το Μάρτιο λόγω της έντασης με το μεταναστευτικό, διέκρινε ένα πτώμα, που διαπιστώθηκε ότι ανήκε σε μετανάστη, να κείτεται στις ρίζες ενός δέντρου {…} Την ώρα που η αστυνομία των ειδικών δυνάμεων φωτογράφιζε το πτώμα, το σκάφος της δέχτηκε πυρά από μία ομάδα 10-12 ατόμων από την πλευρά της Ελλάδας, που φορούσαν ρούχα παραλλαγής».

Η ανακοίνωση καταλήγει σημειώνοντας πως οι Τούρκοι πήραν θέση και αφού πυροβόλησαν στον αέρα οι πυροβολισμοί από την ελληνική πλευρά έπαυσαν.

«Κανένα απολύτως περιστατικό πυροβολισμών δεν σημειώθηκε στην περιοχή» διαβεβαιώνουν κατηγορηματικά πηγές του ΓΕΕΘΑ στις οποίες απευθύνθηκε το lawandorder.gr, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για συνέχεια της τακτικής των fake news την οποία ακολουθεί εδώ και καιρό η Τουρκία.

lwandorder.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις