Έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες των διεθνών πτήσεων είναι το αεροδρόμιο της Σκιάθου. Σήμερα το μεσημέρι, αναμένεται στο νησί ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να επιθεωρήσει την ετοιμότητα του αεροδρομίου και να δώσει τις γενικές κατευθύνσεις για τη λειτουργία του και την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, μιλώντας στην πρωινή ζώνη του Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ 99.8 διαβεβαίωσε πως το αεροδρόμιο είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες. Εδώ και ένα μήνα, σημείωσε ο Δήμαρχος, σε συνεργασία με τον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, έχουν αποφασιστεί οι δράσεις που θα γίνουν, ενώ το Κέντρο Υγείας του νησιού είναι μεταξύ των 11 σε όλο το Αιγαίο που θα εξοπλιστεί με μοριακό αναλυτή, ο οποίος θα δίνει αποτελέσματα μέσα σε δύο ώρες.

Επίσης, το Κ.Υ. θα ενισχυθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ θα κυκλοφορούν δύο κινητές μονάδες στο νησί.

Όσον αφορά στο αεροδρόμιο, θα τηρεί αυστηρό πρωτόκολλο, αλλά και οι επιχειρήσεις του νησιού έχουν συμμορφωθεί με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

«Με προσοχή και με την υποδομή που έχουμε, πιστεύω όλα θα πάνε καλά. Το αισιόδοξο είναι ότι οι περισσότερες αεροπορικές δεν έχουν ακυρώσει τις θέσεις τους στο αεροδρόμιο. Δεν έχουν επιβεβαιώσει τις περισσότερες πτήσεις. Περιμένουμε τις δύο πρώτες την 1η Ιουλίου, από Σερβία και Γερμανία, που σταδιακά θα αυξάνονται» κατέληξε ο κ. Τζούμας.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις