⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google
Στην ακτή εντοπίστηκαν 17 άτομα και αναζητούνται άλλα 15
Η πρώτη βάρκα με μετανάστες και πρόσφυγες για το μήνα Ιούλιο στη Λέσβο, έφθασε το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Πεταλίδι βόρεια της Θερμής στο ανατολικό μέρος του νησιού.

Σύμφωνα με το stonisi.gr στην ακτή βρέθηκαν 17 άτομα, άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες στη βάρκα επέβαιναν άλλα 15 περίπου άτομα που αμέσως μετά την αποβίβαση τους έφυγαν προς τα βουνά της Θερμής όπου και αναζητούνται.

Στο σύνολο τους οι αφιχθέντες αμέσως μετά τον πρώτο έλεγχο τους από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, θα μπουν σε 14ήμερα απομόνωση, στη δομή καραντίνας που έχει φτιαχτεί στον Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης.

πηγή:lawandorder.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις