Αναδημοσιεύουμε ανάρτηση του συμπολίτη μας Άγγελου Αγραφιώτη,  από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, για την υπόθεση που αφορά στην τηλεπαρουσιάστρια η οποία μπουγέλωσε τον υφυπουργό προστασίας του πολίτη Νίκου Χαρδαλιά, και με εισαγγελική παραγγελία οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο,  όπου οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι δεν πάσχει από σοβαρή ψυχική νόσο.

 

Άγγελος Αγραφιώτης

Διαβάζοντας εχτές αναρτήσεις, ειδικά γυναικών, διαπίστωσα πόση κακία και μισανθρωπισμός υπάρχει.

Γυναίκες έγραφαν….Να της πάρουν το παιδί….Ο Βουλαρίνος έγραφε πως κακώς την αφήνουν να κυκλοφορά ελεύθερη…Την έβριζαν με πολύ άσχημα λόγια…

Και όλα αυτά για ένα αδίκημα (έργω εξύβριση) που τιμωρείται με 3 μήνες φυλάκιση εξαγοράσιμη…

Όλα αυτά επειδή ένας πολιτικός θίχτηκε από την πράξη της, και της έκανε μήνυση, όπως είχε δικαίωμα. Ϊσως φοβήθηκε (και όχι άδικα…) ότι θα βρεθούν μιμητές….

Ένας πολιτικός που ο ίδιος μας έχει φλομώσει με οικογενειακές φωτογραφίες, μαζί με τα παιδιά του.

Και όμως αυτός ο πολιτικός έγινε αιτία, ένα ανήλικο να αφαιρεθεί από τη μάνα του και να φυλάσσεται στο αστυνομικό τμήμα, μέχρι να το παραλάβουν οι παππούδες του. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Και συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό που τον επέλεξε…..

Οι Γιατροί λοιπόν αποφάνθηκαν, ότι η γυναίκα αυτή ΔΕΝ πάσχει από σοβαρή ασθένεια ώστε να νοσηλευτεί.

Ποιος αλήτης ή αλήτισσα, από όλους αυτούς που εχτές μιλούσαν άσχημα και έβριζαν αυτή τη γυναίκα, αισθάνθηκε ποτέ τον πόνο που αισθάνθηκε αυτό το παιδί, όταν βίαια του πήραν τη μάνα του? Όταν την είδε με χειροπέδες ?

Τον πόνο της μάνας αυτής όταν την απομάκρυναν βίαια, από το παιδί της?

Θέλω πάρα πολύ να βρίσω, αλλά ΔΕΝ…

Να θυμάστε όλοι εσείς που με τόση ευκολία γίνεστε δικαστές πως κάπου εκεί ψηλά υπάρχει ένας Θεός. Και όταν έρθει η ώρα σας θα εισπράξετε ότι έχετε κάνει!!!

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις