Αποθέωση για τους θριαμβευτές – Σύνθημα έγινε ο Μάνταλος παρά το χαμένο πέναλτι

Μια μεγάλη βραδιά ήταν για ΑΕΚ η Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, καθώς πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ στους ομίλους του Europa League. Το ακόμη πιο σημαντικό για την Ένωση, είναι το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, στην τελευταία πραγματικά φάση του πρώτου μέρους και έχοντας χάσει προηγουμένως πέναλτι.

Η μεγάλη ανατροπή που σημείωσε στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα και το 2-1 που διαμορφώθηκε με τον γκολ του Ανσαριφάρντ στο 90+4′, έκανε άπαντες στον «κιτρινόμαυρο» οργανισμό να ενθουσιαστούν. Δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και η εμφάνιση, καθώς η Ένωση δεν έχασε ποτέ την πίστη της για τη νίκη, ενώ τήρησε πιστά το αγωνιστικό της πλάνο μέχρι τέλους, έχοντας ως μπροστάρη τον εκπληκτικό Σιμόες, που ισοφάρισε με γκολάρα.

Το κακό για τον «δικέφαλο», ήταν πως λόγο του κορονοϊού, οι υποστηρικτές του συλλόγου δεν μπορούσαν να βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να πανηγυρίσουν και εκείνη τη σπουδαία αυτή στιγμή. Είναι ενδεικτικό ότι οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν «όλε» μπροστά από την άδεια κερκίδα, εκεί που συνήθως κάθονται οι οργανωμένοι της Original 21.

Παρόλα αυτά, η χαρά για τη μεγάλη πρόκριση επί των «λύκων» δεν μπορούσε να συγκρατηθεί με τίποτα. Μετά το ματς, πλήθος οπαδών της ομάδας περίμενε έξω από την εξωτερική πύλη του σταδίου, ώστε να αποθεώσει την αποστολή. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ κατέβηκαν για να ευχαριστήσουν τον κόσμο, εξ αποστάσεως για παν ενδεχόμενο, και άρχισαν να τραγουδούν συνθήματα μαζί τους.

Αυτός που… ανέλπιστα αποθεώθηκε, ήταν ο Μάνταλος. Παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να είναι ο μοιραίος του παιχνιδιού, καθώς έχασε το πέναλτι, με το οποίο θα μπορούσε να προηγηθεί η Ένωση, ο αρχηγός άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα. Κάτι που του προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση.

Δείτε εικόνες από το «κιτρινόμαυρο» πάρτι έξω από το ΟΑΚΑ:

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις