Κατάφεραν να τρυπώσουν σε γραφείο του σούπερ μάρκετ και να «αρπάξουν» τα χρήματα

Σαν… «επαγγελματίες» είχαν δράσει δυο πιτσιρικάδες το απόγευμα της 13ης Ιουνίου, όταν μπήκαν σε ένα σούπερ μάρκετ στα Γιαννιτσά της Πέλλας δήθεν για να ψωνίσουν, αλλά είχαν καταφέρει να τρυπώσουν στο γραφείο και να «βουτήξουν» μετρητά ύψους 5.240 ευρώ χωρίς να γίνουν αντιληπτοί!

Η κλοπή διαπιστώθηκε όταν οι άγνωστοι -τότε- δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πέλλας που ανέλαβαν την έρευνα, είδαν καρέ- καρέ όλο το υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες του καταστήματος, αλλά και επιχειρήσεων κοντά στο σούπερ μάρκετ. Τελικά, διαπίστωσαν ότι δράστες ήταν οι δυο ανήλικοι που διέφυγαν με όχημα που οδηγούσε ένας ενήλικος συνεργός τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που περιλαμβάνει τους γονείς των δυο παιδιών για πλημμελή εποπτεία ανήλικων και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.

Συλλήψεις για κλοπές σε Πάτρα και Ημαθία

Σε ένα σούπερ μάρκετ στην Πάτρα, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας Έλληνας ο οποίος έγινε αντιληπτός να κλέβει ένα προϊόν αξίας 18 ευρώ. Από την προανάκριση που ακολούθησε στην Ασφάλεια, προέκυψε ότι πριν από δέκα ημέρες και το πρωί της Τετάρτης, ο δράστης είχε κλέψει από το ίδιο κατάστημα και άλλα προϊόντα αξίας 54 ευρώ.

Τέσσερις μπαταρίες και καλώδια χαλκού που είχαν κλαπεί το πρωί της 20ης Ιουνίου από έναν υποσταθμό τηλεπικοινωνιών σε περιοχή της Ημαθίας βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας στο όχημα που οδηγούσε μια γυναίκα, μαζί με έναν σιδερολοστό και ένα τσεκούρι! Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην εταιρεία, ενώ σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία.

Μάνος Τσαγκαράκης
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις