⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Μέχρι τώρα έχουν στηθεί πάνω από 70  –  Έτοιμα να υποδεχτούν κόσμο τα δύο αρματαγωγά και το «Blue Star»

Ανοίγει η δομή που βρίσκεται στο πεδίο βολής πίσω από το Καρά Τεπέ αφού ήδη έχουν στηθεί οι σκηνές που μεταφέρθηκαν νωρίτερα σήμερα με ελικόπτερο στο σημείο.  Πριν από λίγο μάλιστα έφτασαν στο σημείο σκαπτικά οχήματα του στρατού  για τη διαμόρφωση της νέας δομής που θα στήνεται στο νησί.

Χιλιάδες άστεγοι πρόσφυγες και μετανάστες που από την Τρίτη διέμεναν σε δρόμους και νεκροταφεία του νησιού αναμένεται να μπουν σε λίγο στο νέο ΚΥΤ όπου θα φιλοξενηθούν σε σκηνές χωρητικότητας έξι ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr μέχρι αυτή την ώρα έχουν στηθεί πάνω από 70 σκηνές κι ο συνολικός αριθμός τους θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ατόμων που θα μπουν στο ΚΥΤ. Παράλληλα ο σχεδιασμός προβλέπει τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών
στα δύο αρματαγωγά και στο πλοίο της «Blue Star» ενώ ο διαχωρισμός τους αναμένεται γίνεται ανάλογα με την εθνικότητα.

Πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις