⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΤο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/11), στην Κόρινθο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ληστεία έγινε στην περιοχή του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, κοντά σε σούπερ μάρκετ.
Οι δράστες πλησίασαν τον ηλικιωμένο και, χρησιμοποιώντας σωματική βία, του αφαίρεσαν τα χρήματα που είχε στην κατοχή του. Μετά τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Κορινθίας κατάφεραν να εντοπίσουν τον 18χρονο και την 46χρονη και να προχωρήσουν στη σύλληψή τους.
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και αναμένεται να οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.
Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου.
pronews.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































