ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ
Το 2020 ήταν ίσως η μοναδική χρονιά που στην ιστορία που οι άνθρωποι βρέθηκαν χωρίς διακρίσεις απέναντι στον ίδιο εχθρό. Για πρώτη φορά οι ανησυχίες, τα προβλήματα, οι συνέπειες ήταν κοινές για όλους τους ανθρώπους. Για πρώτη φορά τέθηκαν μαζικά στο περιθώριο τόσοι άνθρωποι. Για πρώτη φορά η κατανόηση στον πόνο του άλλου ήταν τόσο ειλικρινής.
Το 2020 ήταν όμως η χρονιά που σηματοδοτήθηκε μια σχεδόν ολοκληρωτική στροφή σε δρόμους που φάνταζαν ουτοπικοί, ενώ ήταν ολοφάνερα μπροστά μας. Μάθαμε να αντιμετωπίζουμε δυσκολίες (επαγγελματικές, οικογενειακές, κοινωνικές κ.α.).
Το 2021 που ξημερώνει θα είναι ένα ξεχωριστό έτος.
Το 2021 θα είναι η εθνική επέτειος της Ελληνικής Επανάστασης ενάντια στους Τούρκους και της αρχής του αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία.
Το 2021 θα είναι αναμφίβολα το έτος που θα εμπεδωθούν οι αλλαγές που ξεκίνησαν και επηρέασαν τον τρόπο εργασίας, την κοινωνική και οικογενειακή ζωή μας.
Το 2021 θα είναι το έτος που θα αναδείξει τους νικητές που κατάφεραν να προσαρμοστούν.
Στο Σωματείο ΑΞΙΟΤΗΣ, η χρονιά που φεύγει ήταν μια χρονιά ανασυγκρότησης και φιλοδοξούμε να αποτελέσει το εφαλτήριο για ένα σύνολο δράσεων, που θα ωθήσει την διάδοση της Αξιοκρατίας σε μεγάλες ομάδες της κοινωνίας.
Είμαστε αισιόδοξοι και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και να χαμογελούμε.
Οι ευχές μας είναι απλές: Υγεία, Αλληλεγγύη και Εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.
Το 2021 ας είναι η αρχή μιας νέας και καλύτερης εποχής.
Εκ μέρους του Δ.Σ
Βασίλης Γλύνης
Πρόεδρος Δ.Σ  ΑΞΙΟΤΗΣ

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις