Απολάμβαναν την στολισμένη Αθήνα, υπο το βλέμμα των αστυνομικών – Εντυπωσιακές φωτογραφίες και από το Ναύπλιο

Αρκετοί πολίτες αψήφισαν τα περιοριστικά μέτρα και κατέβηκαν στην Πλατεία Συντάγματος και στους γύρω δρόμους για να απολαύσουν την βόλτα τους στην στολισμένη Αθήνα.

Στο μεταξύ αστυνομικοί ελέγχουν την πυκνότητα του κόσμου και κάνει συστάσεις να τηρούνται οι αποστάσεις, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις με ντουντούκες καλούν τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα.

Φωτογραφία από βόλτα πολιτών στην Ερμού

Εντυπωσιακές εικόνες από το Ναύπλιο

Μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν να περνούν το βράδυ της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου από την Πλατεία Τριών Ναυάρχων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ξεχωριστή προβολή που για πρώτη φορά στην Αργολίδα τουλάχιστον εφαρμόζεται.

New media art τεχνολογία πολυμέσων 3D Projection Mapping χρησιμοποίησε ο Δήμος Ναυπλιέων για να φωταγωγήσει φέτος τα Χριστούγεννα την πρόσοψη του Δημαρχείου στο Ναύπλιο.

Το 3D Projection Mapping είναι κατά μια ερμηνεία η μέθοδος με την οποία ένα video (με 3D ή 2D περιεχόμενο) προβάλλεται σε μια επιφάνεια κτηρίου ή άλλου αντικειμένου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα αρχιτεκτονικά ή γεωμετρικά του στοιχεία.Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και κάνει ολόκληρα κτήρια να αλλάζουν σχήματα, χρώματα και να μεταμορφώνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

lawandorder.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις