H Lady Vi και η Μελίσα Τσενγκ, που χρεώνουν εκατοντάδες δολάρια την ώρα για να φέρνουν άνδρες στα γόνατά τους, πλέον αντιμετωπίζουν πολύμηνη φυλάκιση για τη συμμετοχή τους στην «ανίερη τριάδα» – Τι απαντούν στις κατηγορίες

Φως στις ζωές των δύο επαγγελματιών dominatrix που συνελήφθησαν στη Λουιζιάνα επειδή γύριζαν πορνογραφικό βίντεο σαδομαζοχιστικής θεματολογίας μέσα στο ιερό εκκλησίας ρίχνει η Daily Mail. Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα οι δύο γυναίκες υποστηρίζουν μέσω του δικηγόρου τους ότι το φταίξιμο δεν είναι δικό τους αλλά του… περίεργου «ματάκια» που κοίταξε μέσα από το παράθυρο του κλειστού ναού, τους «τσάκωσε» να κάνουν ό,τι κάνουν, και στη συνέχεια ειδοποίησε τις Αρχές.

Η 41χρονη Μίντι Ντίξον και η 23χρονη Μελίσα Τσενγκ ταξίδεψαν στο Περλ Ρίβερ της Λουιζιάνα για να συναντήσουν τον αιδεσιμότατο Τράβις Κλαρκ, 37 ετών, στον καθολικό ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου, στις 30 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο «αφέντρες», ντυμένες με κορσέδες και ψηλοτάκουνες μπότες, συνελήφθησαν μαζί με τον ιερωμένο και εις βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για προσβολή της δημοσίας αιδούς. Μετά τη σύλληψη ο Κλαρκ, που χειροτονήθηκε το 2013, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την αρχιεπισκοπή.

Η Ντίξον και η Τσενγκ υπoστηρίζουν ότι είναι αθώες, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες στην bdsm «συνεδρία» ήταν ενήλικες και το περιστατικό έλαβε χώρα σε κλειστό, ιδιωτικό χώρο.

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στις ΗΠΑ, η Ντίξον, που ζει στο Σιάτλ, αντέδρασε στα επίμονα αιτήματα των δημοσιογράφων για μια δήλωση ποστάροντας ένα gif στο Twitter με έναν διάβολο να χορεύει ερωτικά. «Αυτή είναι η γ@@@νη επίσημη δήλωσή μου», έγραψε στη λεζάντα.

Στον ιστότοπό της, η μελαχροινή Dominatrix που ζει με τον σύζυγό της και τη σκυλίτσα της, Λίλι, χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Lady Vi. Περιγράφει τον εαυτό της ως την «ενσάρκωση της αμαρτίας» και προωθεί τις υπηρεσίες που προσφέρει το dungeon της, οι οποίες – όπως ξεκαθαρίζει, δεν περιλαμβάνουν συνουσία με πελάτες.

«Πλησίασε τη φλόγα μου, νιώσε τη ζέστη από τη φωτιά και προετοιμάσου να καείς», γράφει στο site της η 41χρονη και συνεχίζει: «Μου έχουν πει ότι είμαι εθισμός, μια ασθένεια από την οποία δεν υπάρχει θεραπεία. Η ομορφιά μου είναι εθιστική και δεν συνιστάται στους αδύναμους να τη γευτούν». Διαφημίζοντας τις ικανότητές της, η Lady Vi τονίζει ότι έχει ταλέντο στο να χρησιμοποιεί τον πόθο ως όπλο και να «γονατίζει» άνδρες και γυναίκες.

Η Ντίξον είναι ακτιβίστρια και μάχεται για να δικαιώματα των sex workers, όπως αναφέρει στο Instagram της. Στο Twitter, αποκαλεί τον εαυτό της «ιδρύτρια της Εκκλησίας της Satanatrix» και εξηγεί πως οι «σκλάβοι» της είναι οι ενορίτες της, καλώντας την να τη λατρέψουν. Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι νόμιμες στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, αναφέρει μεταξύ άλλων, ζητώντας από τους πιστούς της να τηρούν επίσης τη νομοθεσία.

Στα χόμπι της περιλαμβανονται η συλλογή βιβλίων για τον αποκρυφισμό, ενώ η ίδια παραδέχεται ότι την ελκύει κάθε τι νοσηρό και σκοτεινό.

Η νεαρή Μελίσα Τσενγκ, που συνελήφθη μαζί με την Ντίξον, είναι σχετικά καινούργια στον χώρο και προσφέρει υπηρεσίες «αφέντρας» εδώ και μερικούς μήνες στις περιοχές του Ντιτρόιτ, της Βοστόνης, της Φιλαδέλφιας και του Λος Άντζελες.

Με ρίζες από την Κίνα και τη Γερμανία, η ίδια περιγράφει τον εαυτό της «θεά με ύψος 1.75» και γνώσεις πολεμικών τεχνών. «Λατρεύω να επιβαλλομαι σε ένα άτομο, να το διαλύω και να το ξαναφτιάχνω όπως μου αρέσει. Το να υποτάσσω άνδρες στη βούλησή μου, να φέρνω τους ισχυρούς στα γόνατα είναι κάτι που μου βγαίνει φυσικά», αναφέρει στη σελίδα της η 23χρονη, η οποία χρεώνει 350 δολάρια την ώρα για τις υπηρεσίες της και τα φετίχ που ικανοποιεί.

melissa

Η Μινγκ διαφημίζει το γεγονός ότι γνωρίζει άριστα πολεμικές τέχνικες, κάτι που της καθιστά δυνατή και ευλύγιστη, ενώ όπως αναφέρει, ειδικότητά της είναι οι στριφογυριστές κλωτσιές (!) στα ευαίσθητα σημεία των αντιπάλων της.

melissa-2

Το «τρίο» συναντήθηκε για τη συνεδρία bdsm (που παραμένει άγνωστο ποιος κανόνισε) μετά το κλείσιμο της εκκλησίας, όταν ένας περαστικός κοίταξε από το παράθυρο και είδε μια ανίερη σκηνή, με τον ιερέα ημίγυμνο, τις δύο «αφέντρες» δίπλα του, πλήθος sex toys διάσπαρτα στο χώρο και ένα κινητό να καταγράφει πάνω σε ένα τρίποδο.

priest

Αφού ειδοποίησε τις αρχές, ο ιερέας και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και κατόπιν αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση. Και τα τρία άτομα αντιμετωπίζουν ποινές από 6 μήνες έως και τρία χρόνια εάν καταδικαστούν, αναφέρει η Daily Mail.

thriess


protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις