Ντοκουμέντο-χαστούκι από τον Αργύρη Ντινόπουλο στον Θεόδωρο Πάγκαλο για όσα ισχυρίζεται στο νέο βιβλίο του για τα Ίμια.

Αυτή είναι η σημαία που ύψωσε το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό στις 28 Ιανουαρίου 1996, ημέρα Κυριακή, στην Ανατολική Ίμια και την οποία υπέστειλε ο τότε υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος τα ξημερώματα της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 1996.

Στην προδημοσίευση του βιβλίου του από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» (σελίδες 38-40) ο Θεόδωρος Πάγκαλος λέει ψέματα όταν γράφει ότι (μετά την μεσολάβηση των Αμερικανών) «αφαίρεσε την σημαία του δημάρχου Καλύμνου από την νησίδα Ίμια» και ότι δήθεν «αν αφήναμε την σημαία του Διακομιχάλη στην Ανατολική Ίμια ήταν πολύ πιθανό λόγω της καταιγίδας ο αέρας να την εξαφάνιζε».

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος επιχειρεί για μια ακόμη φορά να παραχαράξει την Ιστορία των Ιμίων ισχυριζόμενος ότι δήθεν δεν αφαίρεσε την… επίσημη ελληνική σημαία, αλλά όπως γράφει «ένα οποιοδήποτε πανί με τα εθνικά χρώματα που βάζει ο καθένας όποτε του καπνίσει» (Διακομιχάλης).

Δηλαδή ισχυρίζεται ψευδώς ότι δήθεν δεν υπέστειλαν (με τον Σημίτη) την επίσημη ελληνική σημαία, αλλά την σημαία του Διακομιχάλη.

Το ψέμα είναι τόσο χοντρό που θα γεννούσε θυμηδία αν δεν προκαλούσε οργή αφού είναι γνωστό ότι την σημαία του Διακομιχάλη αφαίρεσαν (την 27η Ιανουαρίου 1996, ημέρα Σάββατο) οι τούρκοι «δημοσιογράφοι» της Χουριέτ και έκτοτε φυλάσσεται ως «λάφυρο» στα γραφεία της εφημερίδας.

Άλλωστε στο ίδιο βιβλίο ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφέρει ότι οι τούρκοι «δημοσιογράφοι» που προσγειώθηκαν με ελικόπτερο στην Ανατολική Ίμια «βρήκαν την σημαία του Διακομιχάλη μόνη και έρημη, την αφαίρεσαν και την αντικατέστησαν με μια τουρκική».

Η αδυσώπητη αλήθεια για τον Θεόδωρο Πάγκαλο (αλλά δυστυχώς και για την Πατρίδα) είναι ότι η σημαία που υπέστειλε μαζί με τον Σημίτη ήταν η σημαία που είχε υψώσει στην Ανατολική Ίμια το Πολεμικό Ναυτικό (αφού κατέβασε την τουρκική) και την οποία ο ίδιος περιγράφει στο βιβλίο του ως «σημαία επίσημη, με σταθερή βάση, γερά προσδεμένη, φρουρούμενη και επιτηρούμενη».

Το VIDEO (απόσπασμα από το αμοντάριστο τηλεοπτικό υλικό του ΑNTENNA που είναι αναρτημένο, έτσι και αλλιώς, εδώ και χρόνια στο διαδίκτυο) αυτήν ακριβώς την σημαία δείχνει «γερά προσδεμένη, φρουρούμενη και επιτηρούμενη» στην Ανατολική Ίμια την οποία κατέβασαν οι Σημίτης-Πάγκαλος τα ξημερώματα της Τετάρτης 31ης Ιανουαρίου 1996.

Ο αρχηγός των ελλήνων κομάντος (με τους οποίους το συνεργείο του ΑΝΤΕΝΝΑ είχε φτάσει σχεδόν ταυτόχρονα στην περιοχή στις 29 Ιανουαρίου 1996) οι οποίοι φυλούσαν την Ανατολική Ίμια μας επέτρεψε να ανέβουμε στην Ανατολική Ίμια και να κινηματογραφήσουμε την ελληνική σημαία που είχε υψώσει (στις 28 Ιανουαρίου 1996) το Πολεμικό Ναυτικό μας και την οποία ελληνική σημαία οι κομάντος μας υπερασπίζονταν με τα όπλα «γερά προσδεμένη, φρουρούμενη και επιτηρούμενη».

Εκείνη η απόφαση του επικεφαλής των ελλήνων κομάντος εξασφάλισε αυτό το βίντεο-ντοκουμέντο το οποίο διαψεύδει διαχρονικά τους Σημίτη-Πάγκαλο γιατί αναδεικνύει τον ενδοτισμό τους.

Οι Σημίτης-Πάγκαλος υπέστειλαν όχι βέβαια την σημαία του Διακομιχάλη, αλλά την «γερά προσδεμένη, φρουρούμενη και επιτηρούμενη» επίσημη ελληνική σημαία που είχε υψώσει το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό σε ελληνικό έδαφος.

Αν αυτό δεν είναι προδοσία, τότε τι είναι;

Δείτε την φωτογραφία με την σημαία του Δημήτρη Διακομιχάλη, στην συνέχεια τα αποσπάσματα από το σημερινό δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» με τους ισχυρισμούς του Θεόδωρου Πάγκαλου και στο τέλος το VIDEO -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με την σημαία του ελληνικού πολεμικού ναυτικού «γερά δεμένη, φρουρούμενη και επιτηρούμενη».

«Αυτή είναι η σημαία του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού που κατέβασες από τα Ίμια, ψεύτη Πάγκαλε» 392949 photo
«Αυτή είναι η σημαία του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού που κατέβασες από τα Ίμια, ψεύτη Πάγκαλε» 392950 photo
«Αυτή είναι η σημαία του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού που κατέβασες από τα Ίμια, ψεύτη Πάγκαλε» 392951 photo
Του Αργύρη Ντινόπουλου, δημοσιογράφου, πρώην υπουργού Εσωτερικών
antinews.gr  https://www.antinews.gr/action.read/politiki/auti-einai-i-simaia-tou-ellinikou-polemikou-nautikou-pou-katebases-apo-ta-imia-pseuti-pagkale/2.148226

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις