Πληθαίνουν οι κυβερνητικοί βουλευτές οι οποίοι κατανοούν το μέγεθος του προβλήματος ανασφάλειας το οποίο δημιουργεί στην καθημερινότητα  των εκατοντάδων χιλιάδων κατοίκων, αστυνομικών εργαζομένων και επισκεπτών της Νοτιοανατολικής Αττικής, η… περίεργη εμμονή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να αγνοεί τις ανάγκες αστυνόμευσης, της μεγάλης αυτής περιοχής.

Οι επαφές του προέδρου της ΕΑΥΝΑΑ, Γιώργου Καλιακμάνη είναι συνεχείς όπως και οι επαφές του με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Νοτίου Τομέα, Άννα Καραμανλή η οποία αφενός επικοινώνησε σχετικά με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, αφετέρου διαβεβαίωσε τον κ. Καλιακμάνη πως εντός των επόμενων ημερών, θα καταθέσει σχετική ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Στο θέμα παρενέβη όμως και άλλος βουλευτής του Νότιου Τομέα, ο Βασίλης Σπανάκης ο οποίος σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και με την οποία ζητά την άμεση ενίσχυση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής σε προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Παράλληλα, κάνει σαφές ότι η επάρκεια και καταλληλότητα του προσωπικού αποτελεί βασικό παράγοντα για την αποτελεσματικότητα του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας και συμπληρώνει ότι τα Αστυνομικά Τμήματα και τα Τμήματα Ασφάλειας αποτελούν τον βασικό πυλώνα της αστυνόμευσης.

 

πηγή πληροφόρησης:notioanatolika.gr

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις