Ούτε ο τραυματισμός της δεν την πτόησε και συνέχισε ακάθεκτη το καταστροφικό της έργο

Τεράστια ζημιά προκάλεσε σε ένα βρετανικό σούπερ μάρκετ μια γυναίκα που μπήκε σαν κυρία στο κατάστημα και άρχισε να σπάει φιάλες κρασιού και άλλων ποτών, κάνοντας… γης Μαδιάμ τον διάδρομο των αλκοολούχων.

Σύμφωνα με τη New York Post, το αλλόκοτο περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή Στίβενατζ της Αγγλίας. Φορώντας μια μπλούζα με κουκούλα, φαρδύ παντελόνι και σακίδιο, η γυναίκα μπήκε στο σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Aldi, κατευθύνθηκε στα ράφια με τα ποτά και άρχισε να τα σπάει, δημιουργώντας ένα τοπίο καταστροφής, με σορούς από σπασμένα γυαλιά και «λιμνούλες» αλκοόλ.

Στα βίντεο που κάνουν τον γύρο των social media και τράβηξαν πελάτες του καταστήματος, η γυναίκα εμφανίζεται επί το έργον, ενώ κάποια στιγμή φαίνεται να γλιστράει και να πέφτει στα σπασμένα γυαλιά, κόβοντας το χέρι της. Ο τραυματισμός ωστόσο δεν την πτόησε, και συνέχισε ακάθεκτη το σπάσιμο των φιαλών με το άλλο της χέρι.

«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο», ακούγεται να λέει ένας άνδρας στην κάμερα.

Αργότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας αστυνομικός ήρθε και συνόδευσε τη γυναίκα έξω από το κατάστημα. Η δράστις συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να δουν το τραύμα της οι γιατροί.

Τα αίτια της… «επίθεσης» στα μπουκάλια παραμένουν αδιευκρίνιστα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις