«Το κάναμε 2 ή 3 φορές» – Την έπιασαν όταν ο έφηβος περιέφερε γυμνή φωτογραφία της στο σχολείο

Μια εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ κατηγορείται για βιασμό, έχοντας κάνει σεξ με 16χρονο μαθητή της.

Η 26χρονη Andee Lantz συνελήφθη στις 18 Δεκεμβρίου και ομολόγησε στην ανάκριση πως πλάγιασε με τον μαθητή «2 ή 3 φορές», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός KWTV-DT.

Το γεγονός έγινε γνωστό όταν ο μαθητής άρχισε να κυκλοφορεί στο σχολείο μια γυμνή φωτογραφία της Lantz. Οι σχολικές αρχές κάλεσαν μαθητή και δασκάλα για εξηγήσεις, αμφότεροι ωστόσο αρνήθηκαν πως κάτι συνέβαινε μεταξύ τους.

Η Lantz ομολόγησε τελικά τη σχέση, λέγοντας ωστόσο πως ο μαθητής «έγειρε και τη φίλησε και το πράγμα προχώρησε», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, τουλάχιστον μία από τις ερωτικές συνευρέσεις έγινε στο σπίτι της δασκάλας. Η Lantz κατηγορείται για βιασμό γιατί παρά το γεγονός ότι τα 16 είναι η ηλικία της συναίνεσης, στην Οκλαχόμα απαγορεύονται οι σεξουαλικές σχέσεις μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η Lantz αφέθηκε ελεύθερη, καταβάλλοντας εγγύηση 15.000 δολαρίων, και η υπόθεση έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί στις 12 Μαρτίου 2021…

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις