Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς εργάτες γης, οι οποίοι συνελήφθησαν στο Γύθειο

Χρειάστηκαν περισσότεροι από τρεις μήνες προκειμένου να αποκαλυφθούν τα στοιχεία ταυτότητας των ανδρών που βρίσκονταν πίσω από τη μεγαλύτερη χασισοφυτεία σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία, με συνολικά 533 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 4,10 μέτρων, τα οποία είχαν εντοπιστεί στις 7 Αυγούστου, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς εργάτες γης, ηλικίας 32 και 41 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν στο Γύθειο από αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού τμήματος ύστερα από εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους από τον ανακριτή Γυθείου.

Ακολούθησε σωματική έρευνα, με συνέπεια να εντοπιστεί στην κατοχή του 32χρονου λαθραίος καπνός, βάρους 50,9 γραμμαρίων, και ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» με λάμα μήκους 9,5 εκατοστών.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, ώστε να ταυτοποιηθούν και οι καλλιεργητές της δεύτερης μεγαλύτερης φυτείας, στην οποία καλλιεργούνταν άλλα 208 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,5 μέτρων, και η οποία επίσης είχε εντοπιστεί στις 7 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι στους χώρους των δύο φυτειών είχε βρεθεί αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις