Δέκα άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, από το προσωπικό των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης (ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου) και σε άλλες περιοχές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

– από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων, στο κέντρο της πόλης – ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου, δύο αλλοδαπών ηλικίας 59 και 18 ετών, καθώς στην κατοχή του δεύτερου, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης που προμηθεύτηκε από τον πρώτο έναντι χρηματικού ποσού, ενώ επιπλέον, στην κατοχή του 59χρονου βρέθηκαν 10 μικροδέματα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ.

– δύο αλλοδαπών ηλικίας 22 και 21 ετών, από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας στην ίδια περιοχή, καθώς στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης που προμηθεύτηκε από τον 22χρονο έναντι χρηματικού ποσού. Επιπλέον, στην κατοχή του δεύτερου βρέθηκαν 8 μικροδέματα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ.

– από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο κέντρο της πόλης – ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου, 30χρονου αλλοδαπού, ο οποίος προ επικείμενου ελέγχου απέρριψε στο έδαφος 2 συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 183,85 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

πηγή:thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις