Διαμαρτυρία πραγματοποιούν στο λιμάνι της ΑΓΕΤ, μέλη της Επιτροπής Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ, μέλη Σωματείων και συλλογικοτήτων, προκειμένου να εναντιωθούν στην εκφόρτωση rdf από πλοίο που ήρθε σύμφωνα με δηλώσεις χθες το μεσημέρι από το Σαλέρνο της Ιταλίας.

Όπως δήλωσε η Ιφιγένεια Ηλιοπούλου μέλος της Επιτροπής Πολιτών κατά της καύσης “Είναι το πρώτο πλοίο που έρχεται μετά την πανδημία και δεν θα επιτρέψουμε να έρθει άλλο πλοίο και να ξεφορτώσει αυτό το φορτίο του θανάτου. Η κ. Ηλιοπούλου ανέφερε ότι νωρίτερα και κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης σταμάτησε η εκφόρτωση του αποριμματογενους φορτίου.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος Συνδικάτου Μετάλλου “Μήτσος Παπαρήγας” Κ. Στεργίου, σημείωσε ότι “Μετά τη μαζική συγκέντρωση που έγινε την Παρασκευή συνεχίζουμε τον αγώνα μας, προκειμένου οι πολίτες του Βόλου και οι εργαζόμενοι να απαλλαγούν από τους τύπους που είναι επικίνδυνοι για την υγεία τους. Το καράβι στο λιμάνι της ΑΓΕΤ έχει την αδειοδότηση ΣΥΡΙΖΑ επί υπουργίας Φάμελλου και η αδειοδότηση συνεχίζεται σήμερα”.

Ο κ. Στεργίου επεσήμανε ότι, συνεχίζεται ο αγώνας κατά της καύσης με τη συγκέντρωση μεθαύριο Πέμπτη στις 7.30 στον Άγιο Νικόλαο με βασικά ζητήματα να σταματήσει η καύση που δεν ξεχωρίζει από τα καθημερινά προβλήματα των εργαζομένων, που έχουν να κάνουν με την ποιότητα ζωής.

“Είναι ίδια η πολιτική με τις ΠΝΠ που έρχεται να ισοπεδώσει εργασιακά και ότι έχει μείνει από το ΕΣΥ και την παιδεία. Θα είμαστε στο δρόμο του αγώνα” ανέφερε μεταξύ άλλων.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις