Συνεχίζεται μετά την αναφορά 19 δικηγόρων και η διερεύνηση τυχόν ποινικών αδικημάτων που διεπράχθησαν από αστυνομικά όργανα

Ξεκίνησε η Διοικητική Εξέταση για τη διερεύνηση των όσων κατήγγειλαν 19 δικηγόροι της Μυτιλήνης με αναφορά τους στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου. Η μηνυτήρια αναφορά στρεφόταν κατά παντός υπευθύνου «για τα χωρίς προηγούμενο επεισόδια και την απρόκλητη αστυνομική βία από τους άνδρες των ΜΑΤ, στη Λέσβο» το φετινό Φεβρουάριο.

Όπως έγινε γνωστό άρχισαν να καλούνται δικηγόροι να καταθέσουν στην Διοικητική Εξέταση η οποία διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών προκύπτουν από τα όσα καταγγέλλονται στην αναφορά των δικηγόρων. Η εξέταση διενεργείται από την Πταισματοδίκη Μυτιλήνης.

Να θυμίσουμε ότι την μηνυτήρια αναφορά υπέγραψαν οι δικηγόροι Γιάννης Πετρέλλης,  Αντώνης Πρίμος, Γιάννης Βαβλαδέλλης, Τάσος Χατζηγιάννης, Στρατής Πέτρου, Χριστόφορος Χατζηβασιλείου, Παναγιώτης Τσακύρης, Χάρης Πέτσικος, Νίκος Χωριετέλλης, Δημήτρης Μοιρασγεντής, Ραλλού Τσακαρέλλου, Μαρία Ταμτάμη, Παναγιώτης Ελευθερίου, Ταξιαρχούλα Ζυγούκη, Νίκος Αλεξανδρής, Ταξιάρχης Κουφέλος, Δημήτρης Ζουμπίλης, Γιώργος Πετρέλλης και Κλεοπάτρα Πατερέλλη.

ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ

stonisi.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις