“Η μητέρα μου είχε δώσει τέλος σε μια προβληματική σχέση με ένα καταπιεστικό και βίαιο άτομο… Ποτέ δεν πίστεψα ότι αυτή η σχέση θα ήταν μοιραία για τη μητέρα μου». Με αυτά τα λόγια, η 20χρονη κόρη του θύματος περιγράφει τη σχέση που είχε η 45χρονη μητέρα της, Φωτεινή Σβιτλάνα, με τον άνδρα από την Αλβανία, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος για το διπλό φονικό στο Λουτράκι που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η μασέζ βρέθηκε, μαζί με τον 42χρονο φαρμακοποιό σύντροφό της, γυμνή και κατακρεουργημένη σε ένα μικρό εξοχικό σπίτι που διατηρούσε στο Φλάμπουρο Λουτρακίου, καθώς τα τελευταία χρόνια διέμενε μόνιμα στο Λουτράκι. Μάλιστα, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως και τα δύο θύματα φέρουν πολλαπλά χτυπήματα -μάλλον από μπαλτά- στο κεφάλι, ενώ ο δράστης κατάφερε χτυπήματα και στον λαιμό της άτυχης γυναίκας.

Βασικός ύποπτος του στυγερού διπλού εγκλήματος είναι ο πρώην ερωτικός της σύντροφος, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και όλα δείχνουν πως μετά το φονικό διέφυγε στην πατρίδα του, την Αλβανία.

«Μετακόμισε για να γλιτώσει»

Η 20χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας, από τον πρώτο της γάμο με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου, στην κατάθεση που έδωσε στις Αρχές, μίλησε για τη σχέση που είχε το τελευταίο χρονικό διάστημα η μητέρα της με σεσημασμένο Αλβανό, τον οποίο είχε γνωρίσει στη Μύκονο την περίοδο που ο ύποπτος εργαζόταν σε διάφορα καταστήματα του νησιού. «Η μητέρα μου είχε πάρει την απόφαση να δώσει ένα τέλος σε αυτή την προβληματική σχέση. Κάτι που δεν δεχόταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Μάλιστα, για να απεμπλακεί σταδιακά από αυτόν, μετακόμισε στο Λουτράκι, όπου ήθελε να κάνει διάφορα επιχειρηματικά ανοίγματα. Δυστυχώς, όμως, μέχρι να δώσει ένα οριστικό τέλος σε αυτή τη σχέση, έβλεπε τον πρώην της και στο Λουτράκι», είπε στην κατάθεσή της η 20χρονη, η οποία ακόμα δεν είναι σε θέση να πιστέψει πως η μητέρα της χάθηκε και μάλιστα με αυτόν τον φρικτό τρόπο. Οι έρευνες τόσο της Ασφάλειας Κορίνθου όσο και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο βασικός ύποπτος για τη στυγερή δολοφονία του ζευγαριού, εν προκειμένω ο Αλβανός υπήκοος, γνώριζε τόσο το διαμέρισμα όπου διέμενε μόνιμα στην πόλη του Λουτρακίου η άτυχη γυναίκα όσο και το μικρό εξοχικό που διατηρούσε στην περιοχή Φλάμπουρο. Παράλληλα, μέσω κα- μερών τόσο στην πόλη του Λουτρακίου όσο και στην περιοχή όπου διεπράχθη το έγκλημα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν την παρουσία του βασικού υπόπτου στην περιοχή το επίμαχο διάστημα κατά το οποίο διεπράχθη η διπλή δολοφονία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη οι αστυνομικοί έχουν φωτογραφικά καρέ από κάμερες παρακολούθησης κοντά στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στο Λουτράκι, όπου διαφαίνεται ένα άτομο του οποίου η σωματοδομή και τα χαρακτηριστικά μοιάζουν με αυτά του βασικού υπόπτου.

enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις