Η έρευνα που ξεκίνησε άμεσα από τους αστυνομικούς έδειξε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που κατατέθηκαν τα χρήματα ανήκει σε μια 21χρονη

Θύμα απατεώνων που την έπεισαν ότι ο πατέρας της δικαιούται αναδρομική σύνταξη έπεσε μια Ελληνίδα στη Δράμα, η οποία δεν υποψιάστηκε το παραμικρό όταν της τηλεφώνησε ένας άγνωστος παριστάνοντας τον υπάλληλο τράπεζας.

Την Παρασκευή, ο δράστης κατάφερε να την πείσει ότι για να καταβληθεί η υποτιθέμενη αναδρομική σύνταξη στον πατέρα της, έπρεπε πρώτα να πλήρωνε κάποιες οφειλές ύψους 3.000 ευρώ. Η κοπέλα κατέθεσε τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που της έδωσε, στη συνέχεια όμως πληροφορήθηκε από τον πατέρα της ότι δεν είχε οφειλές και υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια.

Η έρευνα που ξεκίνησε άμεσα από τους αστυνομικούς έδειξε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που κατατέθηκαν τα χρήματα ανήκει σε μια 21χρονη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας. Οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται για την ταυτοποίηση του συνεργού της νεαρής.

Μάνος Τσαγκαράκης
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις