Το 53% όσων παρακολούθησαν πιστεύει ότι ο Μπάιντεν βγήκε ενισχυμένος από το ντιμπέιτ έναντι του 39% που είδε κερδισμένο τον Τραμπ

Καλύτερη δουλειά φαίνεται πως έκανε ο Τζο Μπαίντεν στο τελευταίο ντιμπέιτ των υποψηφίων για την Προεδρεία, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε το CNN. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 53% των ψηφοφόρων που είδαν το ντιμπέιτ υποστήριξαν την άποψη ότι ο Μπάιντεν είναι ο μεγάλος νικητής της τηλεοπτικής τους μάχης, έναντι του 39% που υποστήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Επιπλέον, το 73% υποστήριξε ότι η κριτική του Μπάιντεν στον Τραμπ ήταν εν πολλοίς δίκαιη, έναντι του 26% που την έκρινε άδικη, ενώ μοιρασμένο ήταν το ποσοστό που αφορούσε το αν οι επιθέσεις του Τραμπ στον Μπάιντεν ήταν δίκαιες (50% είπε ναι και 49% όχι).

Σημειώνεται βέβαια, ότι σε σχέση με αντίστοιχη δημοσκόπηση του CNN στη διάρκεια του πρώτου ντιμπέιτ των υποψηφίων, ο Τραμπ κέρδισε έδαφος, καθώς στην πρώτη τηλεμαχία τους, μόλις το 28% υποστήριξε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είχε κερδίσει στο ντιμπέιτ, ενώ το 67% θεωρούσε τις επιθέσεις του στον Μπάιντεν άδικες.

Το δεύτερο -και τελευταίο- αυτό ντιμπέιτ, ωστόσο, δεν άλλαξε και πολλά στη γενική εικόνα των υποψηφίων. Για παράδειγμα, πριν το ντιμπέιτ, το 55% των ψηφοφόρων έβλεπε τον Μπαίντεν με «καλό μάτι». Αυτό το ποσοστό μετά τα χθεσινοβραδινά ανήλθε σε 56%. Το αντίστοιχο ποσοστό του Τραμπ από την άλλη έμεινε σταθερό στο 42%.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη με τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε 585 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, που παρακολούθησαν το χθεσινοβραδινό ντιμπέιτ.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις