⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΤο Σάββατο άγνωστοι βεβήλωσαν το μνημείο της γενοκτονίας των Αρμενίων κοντά στη Λυών
Η γαλλική κυβέρνηση πρόκειται να θέσει εκτός νόμους την τουρκική εθνικιστική οργάνωση των Γκρίζων Λύκων, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Ζεράλντ Νταρμανέν.
Όπως αναφέρει η Figaro, η απόφαση θα ληφθεί την Τετάρτη στη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.
Το περασμένο Σάββατο άγνωστοι βεβήλωσαν το μνημείο της γενοκτονίας και το Εθνικό Κέντρο Αρμενικής Μνήμης κοντά στη Λυών.
Άγνωστοι έγραψαν τα αρχικά «RTE», από το όνομα του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, «Γκρίζοι Λύκοι» καθώς και υβριστικές φράσεις.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































