Πιο κοντά στον εντοπισμό της πορείας που ακολούθησε η 19χρονη Αρτεμις, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μυστηριωδώς στις 16 Οκτωβρίου στο Κορωπί, εκτιμούν ότι βρίσκονται τα μέλη της οικογένειάς της, μετά τις νέες πληροφορίες που βρίσκονται πλέον στην κατοχή τους. Επιπροσθέτως, οι νέες μαρτυρίες για τη νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οδηγούν τις έρευνες σε ένα συγκεκριμένο κλειστό χώρο, στο κέντρο της Αθήνας.

«Μετά από όλο αυτό το διάστημα που έχει περάσει, τις έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί από την Αστυνομία και τις νέες μαρτυρίες που έχουν φτάσει σε εμάς, είμαστε σίγουροι ότι η Αρτεμις κρατείται σε ένα συγκεκριμένο μέρος στο κέντρο της Αθήνας και την εκμεταλλεύονται. Δεν μπορούμε αυτή την ώρα να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι κρατείται παρά τη θέλησή της», λέει στη Realnews ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι η Αρτεμις δεν είχε πρόθεση να εγκαταλείψει τους δικούς της ανθρώπους.

Η νεαρή κοπέλα έφυγε από το σπίτι της για να πάει σε πολυκατάστημα παιχνιδιών στην Παιανία, όπου θα περνούσε από συνέντευξη για εργασία. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της και το κινητό της τηλέφωνο είναι κλειστό. Οπως αποδείχθηκε από τις έρευνες της Αστυνομίας, η 19χρονη δεν πήγε ποτέ στη συνέντευξη. Κάμερα ασφαλείας την έδειξε να περπατά την ημέρα της εξαφάνισής της σε δρόμο στο Κορωπί, µε κατεύθυνση τη στάση λεωφορείου µε το οποίο θα πήγαινε στον προορισμό της, ωστόσο φαίνεται ότι τελικά κατέληξε σε στάση άλλου αστικού λεωφορείου, κάτι που μέχρι και σήμερα οι δικοί της άνθρωποι δεν μπορούν να εξηγήσουν. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, στις 5 μ.μ., 50 λεπτά πριν κλείσει το κινητό της, μάρτυρες είδαν τη 19χρονη έξω από κατάστημα τηλεφωνίας στην Παιανία να διαπληκτίζεται με κάποιον και στη συνέχεια να μπαίνουν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και να εξαφανίζονται.

Αλλαγές στην εμφάνισή της

Φόβους ότι έχουν γίνει αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση της 19χρονης, προκειμένου να μη γίνεται αντιληπτή, εκφράζει ο δικηγόρος της οικογένειας, Αν. Ντούγκας, επισημαίνοντας ότι, λόγω της διάστασης που έχει πάρει η υπόθεση, κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες της νεαρής κοπέλας και εύκολα μπορεί κάποιος να την αναγνωρίσει. «Εικάζουμε ότι αυτοί που έχουν αρπάξει την Αρτέμιδα χωρίς τη θέλησή της έχουν αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και την έχουν κουρέψει, ώστε να μην αναγνωρίζεται εύκολα», αναφέρει ο κ. Ντούγκας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «R», τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε κομβικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να διασταυρωθούν οι νέες πληροφορίες από τους μάρτυρες που υποστηρίζουν ότι έχουν δει την Αρτέμιδα. Οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να συλλέξουν τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην επίλυση του γρίφου και τελικά να εντοπίσουν τη 19χρονη κοπέλα.
enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις