Δύο άντρες ασιατικής καταγωγής εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε κοντέινερ που βρίσκεται μέσα σε χώρο εταιρείας στην περιοχή του Ασπροπύργου την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020  EUROKINISSI

Και τα δύο θύματα κατάγονταν από το Μπαγκλαντές. Ο ένας εργαζόταν ως νυχτοφύλακας στην μεταφορική εταιρεία με τα κοντέινερς και ο δεύτερος ήταν φιλοξενούμενός του.

Εν αναμονή και των αποτελεσμάτων της νεκροτομής που θα ακολουθήσει στα δύο θύματα βρίσκονται οι άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για το διπλό έγκλημα σε βάρος των δύο άντρων από το Μπαγκλαντές 40 και 25 ετών αντίστοιχα, που έγινε αντιληπτό σήμερα το πρωί ενός της μεταφορικής εταιρείας με κοντέινερ στον Ασπρόπυργο.

Στην εταιρεία αυτή εργαζόταν ως νυχτοφύλακας ο ένας και ο άλλος ήταν φιλοξενούμενός του, ενώ εντοπίστηκαν το πρωί από τους υπόλοιπους εργαζομένους εντός δύο κοντέινερ που είχαν διαμορφωθεί ως δωμάτια.

Και οι δύο έφεραν τραύματα στο κεφάλι για τα οποία δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα το όργανο με το οποίο προκλήθηκαν.

Χωρίς να έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, μεταξύ των οποίων και η ληστεία, ως πιθανότερο κίνητρο φαίνεται να είναι προσωπικές διαφορές πιθανόν με άλλους αλλοδαπούς. Η έρευνα και προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για να μπορέσουν να προσδιοριστούν κίνητρα και δράστες.

news247.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις