Επίδομα θέρμανσης σε πολυκατοικίες: Η διαδικασία για υποβολή αίτησης

91

Λύσεις στο περίπλοκο σταυρόλεξο της δήλωσης δαπανών για διαμερίσματα πολυκατοικιών. Τι μπορεί να κάνει ο διαχειριστής. Τι γίνεται εάν δεν υπάρχει διαχειριστής ή αν υφίστανται ξεχωριστοί καυστήρες. Οι δύο κρίσιμες λεπτομέρειες.

Ηδημιουργία προφίλ πολυκατοικίας, με τη σωστή αναγραφή Α.Φ.Μ του διαχειριστή αποτελεί το πρώτο καθοριστικό βήμα για να ανοίξει η πόρτα του επιδόματος θέρμανσης σε δικαιούχους που διαμένουν σε πολυκατοικίες. Εάν οι δικαιούχοι επιδότησης κατοικούν σε διαμερίσματα πολυκατοικίας όπου το κάθε διαμέρισμα έχει το δικό του καυστήρα η διαδικασία είναι εντελώς διαφορετική.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέξουν την σωστή αναγραφή του Α.Φ.Μ. διαχειριστή/εκπροσώπου που αντιστοιχεί στους κωδικούς TAXISnet με τους οποίους θα δημιουργηθεί το προφίλ της πολυκατοικίας στην εφαρμογή του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης ή του Α.Φ.Μ. Πολυκατοικίας εφόσον έχει εκδοθεί τέτοιος και έχει δηλωθεί από το διαχειριστή στο σχετικό προφίλ, καθώς και την σωστή αναγραφή του κοινόχρηστου αριθμού παροχής ρεύματος της πολυκατοικίας.

real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like