Επίδομα 534 ευρώ: Οι παρατάσεις και οι νέες προθεσμίες για αιτήσεις

72

Νέες αναστολές συμβάσεων και αναθεώρηση προθεσμιών. Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα των αιτήσεων από εργοδότες και μισθωτούς προκειμένου να καταβληθεί η ειδική αποζημίωση ύψους έως 534 ευρώ. Πότε υποβάλλονται αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα Συν-Εργασία. Παράταση και στην πληρωμή εισφορών και υποβολή ΑΠΔ.

 Τη δυνατότητα αναστολής των συμβάσεων εργασίας και κατά τον Αύγουστο, δίνεται στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του επισιτισμού, του αθλητισμού και του πολιτισμού, λόγω της παρατεταμένη πτώση του τζίρου των συγκεκριμένων επιχειρήσεων αλλά και της πιθανότητας λήψης νέων συμπληρωματικών μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας Covid 19.

Η απόφαση, ελήφθη από τα συναρμόδια υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των μέτρων προστασίας από την πανδημία. Είχε προηγηθεί τροπολογία που ψηφίστηκε την περασμένη Πέμπτη, με την οποία παρέχεται η δυνατότητα σε επιχειρήσεις – εργοδότες του ιδιωτικού τομέα των κλάδων του τουρισμού και των μεταφορών, να παρατείνουν την αναστολή των συμβάσεων εργασίας μέρους ή του συνόλου των εργαζομένων τους, για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο.real.gr

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like