Τα τηλεοπτικά συνεργεία μπήκαν στο στόχαστρο – Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία

Επίθεση από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής έξω από το σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου καταγγέλλει φωτορεπόρτερ το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Ο φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν εκεί μαζί με άλλους συναδέλφους του και τηλεοπτικά συνεργεία για την κάλυψη της σύλληψης του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης καταγγέλλει πως: «ενώ στεκόμασταν απέναντι από την πύλη της πολυκατοικίας, κινήθηκαν εναντίον μας, ήρθαν πάνω μας και μας επιτέθηκαν».

Στη συνέχεια περιγράφει πως: «4-5 άτομα, ομοιόμορφα ντυμένα, με μαύρη κουκούλα και μπουφάν που έκρυβαν εντελώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μαύρα γυαλιά».

Στην καταγγελία του ο φωτορεπόρτερ αναφέρει πως τα συγκεκριμένα άτομα έσπρωξαν όλους τους συναδέλφους του και τους εικονολήπτες και κατάφεραν να απομονώσουν κάποιους από αυτούς τους οποίους και χτύπησαν.

«Με χτυπήσανε, μου έριξαν τη φωτογραφική μηχανή κάτω, χάλασαν τα καλώδια σύνδεσης…», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Εμένα με εμπόδισαν να κάνω τη δουλειά μου όπως έπρεπε. Κάποιοι συνάδελφοι ξέφυγαν και κατάφεραν να πάρουν φωτογραφίες. Στα βίντεο φαίνεται η αναστάτωση αλλά όλοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στον Μιχαλολιάκο και όχι σε αυτό που συνέβαινε σε εμάς».

Η καταγγελία έγινε και στην Άμεση Δράση αφού ο φωτορεπόρτερ κάλεσε αμέσως το 100 και τους ενημέρωσε για την επίθεση.

Σόου και ύβρεις από την Ουρανία Μιχαλολιάκου στους δημοσιογράφους για να βγει ο πατέρας της από την πίσω πόρτα

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίστηκε αμετανότητος και προκλητικός λίγο αφότου έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου να οδηγηθούν στη φυλακή τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής. Ο αρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης, λίγη ώρα αργότερα, πήγε στο ΑΤ Πεύκης να παραδοθεί αλλά… αποφάσισε ότι θα ήθελε να το «κρύψει» από τους δημοσιογράφους που ήταν έξω από το σπίτι του.

Για αυτό βγήκε η Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία προσπάθησε να παραπλανήσει τους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το σπίτι τους ώστε να μην υπάρχουν πλάνα από τη στιγμή που πήγαινε για να παραδοθεί ο πατέρας της . Άρχισε να κουνάει τα χέρια της και να «κρύβει» την έξοδο του πατέρα της από δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που έκαναν τη δουλειά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, η Ουρανία Μιχαλολιάκου μάλιστα επιτέθηκε με ύβρεις στους δημοσιογράφους μέσα από το αυτοκίνητό της ενώ ανάλογες σκηνές διαδραματίστηκαν κι έξω από ΑΤ Πεύκης.

Από το αστυνομικό τμήμα ο Μιχαλολιάκος με υπηρεσιακό όχημα μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, ενώ τον συνόδευε με δικό της αυτοκίνητο η κόρη του μαζί με την καταδικασθείσα αλλά με αναστολή μητέρα της Ελένη Ζαρούλια.

Ο αρχηγός της ΧΑ οδηγήθηκε στον έβδομο όροφο, στο τμήμα αναζητήσεων, όπου βρίσκονται ήδη οι Κασιδιάρης, Γερμενής και Ηλιόπουλος.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις