Η μαυροφορεμένη γυναίκα ήξερε ακριβώς πώς να μπεί στο κτήριο της ασφαλιστικής που δούλευε η άτυχη Ιωάννα, χωρίς να γίνει αντιληπτή από την κάμερα – Πού κινούνται οι έρευνες της αστυνομίας

Νέα δεδομένα στο θρίλερ της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, προκύπτουν από την έρευνα των αστυνομικών.

Η μαυροφορεμένη μασκοφόρος που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας, χρησιμοποίησε για να μπεί και να βγεί απο το κτήριο της ασφαλιστικής εταιρείας στην Θησέως, το μόνο τυφλό σημείο απο τις κάμερες. Ένδειξη οτι όχι μόνο είχε σχεδιάσει αριστοτεχνικά το σχεδιό της αλλά γνώριζε και μυστικά για τον χώρο.

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας, έχουν μπει το κινητό τηλέφωνο του θύματος αναζητώντας το μυστικό στις φωτογραφίες, τα sms και τη λίστα των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων.

Παράλληλα προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία και απο τα social media που διέθετε η 34χρονη με επίκεντρο το messenger και τον «τοίχο” της για να εντοπίσουν τυχόν περίεργα ή απειλητικά μηνύματα και αναρτήσεις που να δείχνουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις