Ο 35χρονος αλλοδαπός προσπάθησε να εισβάλει στον χώρο ενός συγκροτήματος με πολυτελείς βίλες στην περιοχή του Ακρωτηρίου

Η προσπάθεια ενός Αλβανού διαρρήκτη να εισβάλει στον χώρο ενός συγκροτήματος με πολυτελείς βίλες στην περιοχή του Ακρωτηρίου στην Ζάκυνθο, στάθηκε μοιραία για τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν προσπάθησε να πηδήξει τα κάγκελα της περίφραξης αλλά «καρφώθηκε» σε αυτά και έμεινε κρεμασμένος ανάποδα!

Ο 35χρονος αλλοδαπός, που ήταν σεσημασμένος για κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών και του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος να δίνει το παρών στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου κάθε 1η και 15η του μήνα, βρέθηκε νεκρός από τον συντηρητή που πήγε το πρωί στο συγκρότημα και έπαθε σοκ αντικρίζοντας το εφιαλτικό θέαμα. Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφθασαν στο σημείο.

Όπως όλα δείχνουν, ο σεσημασμένος Αλβανός επιχείρησε να μπει στο συγκρότημα των πολυτελών κατοικιών με σκοπό να κλέψει. Όμως, κατά την απόπειρά του να σκαρφαλώσει από μία αθέατη πλευρά του φράκτη, ο οποίος έχει κάγκελα ύψους δύο μέτρων που καταλήγουν σε σχήμα αιχμηρής λόγχης, ο δράστης γλίστρησε και δύο από τα αιχμηρά κάγκελα καρφώθηκαν στο τζιν παντελόνι που φορούσε, με αποτέλεσμα να βρεθεί με το κεφάλι προς τα κάτω!

Οι λόγχες τρύπησαν το πόδι του, αλλά η στάση στην οποία βρέθηκε δεν του άφηνε περιθώρια να απεγκλωβιστεί. Έτσι, ο άτυχος Αλβανός έμεινε κρεμασμένος ανάποδα όλη τη νύχτα με συνέπεια να βρει τραγικό θάνατο, πιθανότατα από αιμορραγία. Πάντως, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής.

Μάνος Τσαγκαράκης
protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις