Απαντήσεις για την υπόθεση του νέου δικαστικού Μεγάρου ζητούν οι δικαστικοί υπάλληλοι του Βόλου.

Σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος των δικαστικών υπαλλήλων Βόλου στην ΟΔΥΕ, Ιωάννα Παπαδημητρίου, ζητά να δοθούν απαντήσεις για την πορεία της πρότασης ανέγερσης των νέων δικαστηρίων στο οικόπεδο της Στέγης Ανηλίκων.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της, αφού αναφέρεται στο ιστορικό της συμφωνίας Δήμου, βουλευτών, δικηγορικού Συλλόγου και δικαστικών υπαλλήλων για να προταθεί το οικόπεδο της Στέγης Ανηλίκων, τον Δεκέμβριο του 2019, στη συνέχεια σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις, διατυπώνοντας συγκεκριμένα ερωτήματα.

«Τον Δεκέμβριο του 2020 και χωρίς καμιά ενημέρωση της επιτροπής κτηρίου του δικαστικού μεγάρου Βόλου ο τοπικός Τύπος έγραψε για ένα πόλεμο που ξέσπασε μεταξύ του δημάρχου Βόλου από τη μία πλευρά και βουλευτή της ΝΔ και του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Βόλου από την άλλη.

Ζητάμε άμεσα να διευκρινιστεί από όλους τους εμπλεκόμενους τί ακριβώς συμβαίνει

Είναι αλήθεια ότι το οικόπεδο της στέγης ανηλίκων δεν κρίθηκε κατάλληλο για την ανέγερση του νέου δικαστικού μεγάρου ή μήπως το υπουργείο κρύβεται πίσω από την αντίδραση της Προέδρου της εταιρείας προστασίας ανηλίκων για αλλαγή χρήσης;

Είναι αλήθεια ότι προτάθηκε στον υπουργό δικαιοσύνης από τον δήμαρχο Βόλου νέος χώρος, ιδιοκτησίας του δήμου και αντιδρούν οι δικηγόροι του Βόλου;» σημειώνει η κ. Παπαδημητρίου.

Akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις