Έίχε αρπάξει από τα θύματά του πάνω από 4000 ευρώ

Δυο ληστείες είχε διαπράξει μέσα στον Δεκέμβριο σε διαφορετικά δημοτικά διαμερίσματα της Ηλείας ένας Έλληνας, αλλά η τελευταία οδήγησε στην σύλληψή του από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας, του τμήματος Πηνειού και του σταθμού Βαρθολομιού.

Την περασμένη Τρίτη, ο δράστης πλησίασε με τη μηχανή που οδηγούσε μια γυναίκα που κινούνταν πεζή και, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με κουκούλα, άρπαξε με την βία την τσάντα της που περιείχε 4.000 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα. Στις 2 Δεκεμβρίου, πάλι φορώντας κουκούλα, είχε αρπάξει 300 ευρώ με την απειλή όπλου από έναν υπάλληλο περιπτέρου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν 3.990 ευρώ που αποδόθηκαν στην γυναίκα, ενώ κατέσχεσαν ακόμη ένα μαύρο κράνος, τα ρούχα που φορούσε όταν έκανε τις ληστείες και τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε.

Επιπλέον, βρήκαν μια γυναικεία τσάντα και ένα πορτοφόλι που η προέλευσή τους ερευνάται, καθώς και δύο γραμμάρια κάνναβης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που άσκησε σε βάρος του δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, κλοπή, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

Μάνος Τσαγκαράκης
protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις