Συναγερμός σήμανε ξανά στην Αστυνομία λίγο πριν τις 22.00΄ – Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μιλούν οι πρώτες πληροφορίες

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αστυνομικές αρχές, εκ νέου σήμερα, λίγο πριν τις 22.00΄ έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άνδρες είχαν στήσει ενέδρα στον 38χρονο Κ.Α στην οδό Θερμοπυλών και τον πυροβόλησαν. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή αφήνοντάς τον θανάσιμα τραυματισμένο στο δρόμο, αλλά στη συνέχεια φαίνεται πως ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του.

Το θύμα είχε απασχολήσει τις Αρχές και το όνομά του περιλαμβανόταν σε δικογραφία που είχε σχηματιστεί από την Ασφάλεια Αττικής για μεγάλο κύκλωμα εκβιαστών το 2015, στο οποίο συμμετείχαν και αστυνομικοί.

Ο 38χρονος περπατούσε στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη, όταν τον πλησίασαν πεζή δύο άγνωστοι, οι οποίοι προφανώς του είχαν στήσει ενέδρα και τον πυροβόλησαν πολλές φορές με πιστόλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα στο κεφάλι.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της Αστυνομίες και έχουν αποκλείσει το σημείο, ενώ διεξάγονται και έρευνες σε όλη την περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το περιστατικό να έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας , συνέχεια προηγούμενων δολοφονιών.

ilioupoli-1
ilioupoli-2
φωτο:protothema.gr-agriniotimes.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις