Στα 650 ευρώ υπολογίζεται η αξία των κλοπιμαίων

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νάουσας η διάρρηξη που είχε γίνει ανήμερα της Πρωτομαγιάς σε ένα κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας, από το οποίο είχαν κάνει φτερά ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 650 ευρώ. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα, στην αποθήκη του σπιτιού του οποίου βρέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Συλλήψεις για κλοπές και σε Κοζάνη και Ηράκλειο

Το αγροτικό μηχάνημα ιδιοκτησίας μιας 64χρονης λεηλάτησε στην Πτολεμαΐδα ένας 46χρονος Έλληνας, ο οποίος ξήλωσε δύο μπαταρίες συνολικής αξίας 400 ευρώ. Ωστόσο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας που βρήκαν τις κλεμμένες μπαταρίες και κατέσχεσαν δύο γερμανικά και γαλλικά κλειδιά με τα οποία τις είχε ξηλώσει. Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

Έναν ομοεθνή του ξάφρισε στο Ηράκλειο ένας αλλοδαπός, ο οποίος τρύπωσε στο σπίτι του και άρπαξε το ποσό των 1.200 ευρώ. Όμως, συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ τα κλεμμένα χρήματα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις