Σε κρίσιμη κατάσταση ο δράστης της επίθεσης – Νοσηλεύεται και η αδερφή του – Ο 42χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν υπό την επήρεια χαπιών

Κατέληξε η 90χρονη από τις μαχαιριές που δέχθηκε από τον 42χρονο γιο της  που επιτέθηκε τόσο σε εκείνη όσο και την δίδυμη αδελφή του.

Ο 42χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost βρισκόταν υπό την επήρεια φαρμάκων, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ φέρει βαθύ τραύμα στο στήθος στην αριστερή πλευρά. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο 42χρονος δεν έχουν διευκρινιστεί.

Η 90χρονη έφερε περισσότερες από 20 μαχαιριές, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να βγάλουν την λεπίδα από το μαχαίρι που είχε καρφωθεί στην πλάτη της.

Εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Πληροφορίες του cretalive ανέφεραν νωρίτερα ότι αφού ο 42χρονος χτύπησε πολλές φορές μητέρα και αδερφή, στη συνέχεια πήγε και… ξάπλωσε!

Η μητέρα φέρεται να ήταν αυτή που προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρουν τις γυναίκες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, αλλά και αστυνομικές δυνάμεις.

Πολλές μαχαιριές φέρεται να έχει δεχθεί και η αδερφή του δράστη, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν προέβαλε καμία αντίσταση, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο χώρο.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις