Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είπε τα πράγματα με το όνομά  τους!  Χαρακτήρισε «πολιτικό και επιχειρηματικό το κύκλωμα διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ».

 

Στη συνέχεια όμως,  η δήλωσή του “λοξοδρόμησε”,  αφού ανέφερε πως: «Οι αποκαλύψεις της ΕΥΠ για επίορκους αξιωματικούς που συνεργάζονταν με τον υπόκοσμο για την “προστασία” οίκων ανοχής ….φανερώνουν ένα παρακράτος που δεν έχει υπάρχει ποτέ ξανά στη μεταπολιτευτική περίοδο», θέλοντας προφανώς να εστιάσει στην περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ.

 

Μόνο που αγαπητέ υπουργέ,  το παρελθόν σας ως υπουργός στο ίδιο υπουργείο, και τα πρόσωπα που είναι δίπλα σας, ο υφυπουργός κ Οικονόμου, ο γενικός γραμματέας κ Τσουβάλας, ο α΄ υποδιοικητής της ΕΥΠ κ Γκρίζης, έχουν ξαναθητεύσει από διαφορετικές θέσεις στην ΕΛ.ΑΣ,  σε άλλες κυβερνήσεις του παρελθόντος.

 

Το κύκλωμα της διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, ανάγεται στο μακρινό 1988 και λειτουργούσε και λειτουργεί αδιάλειπτα,  όλα αυτά τα χρόνια.

 

Οπότε… το παρακράτος που αναφέρετε προϋπήρχε από το 2015…προϋπήρχε του ΣΥΡΙΖΑ….απλά δεν είχε ποτέ πάρει τέτοια δημοσιότητα.

 

Θα το αντιμετωπίσετε;

 

πηγή φωτό:iefimerida.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις