Διπλό χτύπημα στο λαθρεμπόριο καπνικών ειδών κατάφεραν οι άνδρες της Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος του Κιλκίς

Διπλό χτύπημα στο λαθρεμπόριο καπνικών ειδών κατάφεραν οι άνδρες της Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος του Κιλκίς, που συνέλαβαν δυο λαθρεμπόρους σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς έκρυβε το παράνομο εμπόρευμά του μέσα στο… ψυγείο και την κατάψυξη!

Ο Έλληνας λαθρέμπορος εντοπίστηκε σε λαϊκή αγορά σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου διέθετε προς πώληση 230 πακέτα τσιγάρων και 15 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του και σε ένα υπόγειο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν κρυμμένα μέσα στην οικιακή συσκευή άλλα 1.475 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 82 συσκευασίες καπνού, ενώ κατασχέθηκαν 700 ευρώ από το παράνομο εμπόριο.

Οι ίδιοι αστυνομικοί εντόπισαν σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης έναν αλλοδαπό που μετέφερε έναν σάκο, μέσα στον οποίο έκρυβε 550 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Και οι δυο συλληφθέντες προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Γουμένισσας που διενεργεί προανάκριση, ενώ τα λαθραία καπνικά προϊόντα παραδόθηκαν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Μάνος Τσαγκαράκης
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις