Είχαν πραγματοποιηθεί εκτενείς έρευνες για την υπόθεση – Τρεις ακόμη συλλήψεις έγιναν και στα Χανιά

Άλλη μια επιτυχία κατέγραψαν στο ενεργητικό τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς, οι οποίοι εντόπισαν μετά από εκτενείς έρευνες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης το σπίτι ενός Έλληνα που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης και του πέρασαν χειροπέδες.

Στο σπίτι και στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 157,9 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκαν και 1.500 ευρώ από τις πωλήσεις που είχε κάνει. Στη συνέχεια, συνελήφθη ακόμη ένας Έλληνας τον οποίο χρησιμοποιούσε ως «βαποράκι», καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ηρωίνη βάρους 10,5 γραμμαρίων την οποία είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον δράστη, ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακίνηση ναρκωτικών.

Συλλήψεις για ναρκωτικά στα Χανιά

Πάνω στο αλισβερίσι συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στα Χανιά ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου μάλιστα εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για διακίνηση ναρκωτικών. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη άνδρα, ο οποίος είχε στην κατοχή του 89 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων και κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Μάνος Τσαγκαράκης
protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις