Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών ηλικίας 23, 19 και 25 ετών προέβησαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.Δ.Ι.Ν.), με τη συνδρομή στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Οι συλλήψεις έγιναν για παράβαση του Ν.2960/2001 ‘Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας, σε συνδυασμό με το άρθρο 45 του Π.Κ Συναυτουργοί.
Τι βρήκαν σε οικία στη Θεσσαλονίκη

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και διακριτικής επιτήρησης, εντοπίστηκε ο 23χρονος έξω από την οικία του στη Θεσσαλονίκη να έχει στην κατοχή του και να μεταφέρει εντός σακούλας διακόσια (200) πακέτα τσιγάρων, διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, ενώ παράλληλα, στον ακάλυπτο χώρο της εν λόγω οικίας, εντοπίστηκαν ο 19χρονος και ο 25χρονος κατά την προσπάθειά τους να διαφύγουν και ακινητοποιήθηκαν.

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε νομότυπη κατ’οίκον έρευνα σε παρακείμενο υπόγειο διαμέρισμα, όπου εντοπίστηκαν χίλια εξακόσια τριάντα επτά (1.637) πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών και έξι (06) συσκευασίες καπνού, των πενήντα γραμμαρίων (50γρ.) έκαστη, το σύνολο των οποίων δεν έφερε την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης. Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα, καθώς και τρία (03) κινητά τηλέφωνα.


Λαθραία τσιγάρα Π.Ο.Δ.Ι.Ν

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/thessaloniki-syllipseis-gia-lathraia-tsigara

φωτογραφία Π.Ο.Δ.Ι.Ν.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις