Σε αυτόφωρες συλλήψεις δέκα ατόμων για περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, καθώς και την παράνομη κατοχή και χρήση τυχόν αφαιρεθέντων αντικειμένων προχώρησαν στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Επίσης, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών που ενέχονται σε απόπειρες κλοπών και περιπτώσεις κλοπής που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου εξιχνίασαν πέντε περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα, ενώ από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας Τριανδρίας εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής από οικία και σχηματίσθηκαν σχετικές δικογραφίες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες για την αστυνόμευση του Νομού και οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

«Με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Πέραν όμως της συστηματικής αστυνόμευσης με καθημερινούς ελέγχους και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με υποθέσεις κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες και να αποδοθούν τα κλοπιμαία στους νόμιμους κατόχους τους», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

πηγή:thestival.gr

Φωτογραφία: Intime

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις