Κάλεσμα σε πορεία για το Πολυτεχνείο απευθύνουν οργανώσεις της Αριστεράς στον Βόλο. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στο Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στις 5 το απόγευμα και το κάλεσμα απευθύνεται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΕΕΚ, το ΚΚΕ (μ-λ), το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, τη νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, το Ξεκίνημα, το ΟΚΔΕ Σπάρτακος και το ΣΕΚ.

Όπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση, «οι οργανώσεις που υπογράφουμε το κάλεσμα αυτό καλούμε τα συνδικάτα, τις μαζικές οργανώσεις του εργατικού κινήματος και της νεολαίας, όλες τις μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς, να αγνοήσουμε τις κυβερνητικές απειλές και να δώσουμε στο φετινό Πολυτεχνείο το αγωνιστικό ανατρεπτικό περιεχόμενο που του αξίζει, με εκδηλώσεις, κινητοποιήσεις και την πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία, στις 17 του Νοέμβρη!

Το μαχόμενο εργατικό κίνημα, αγωνιζόμενο για τη ζωή, ενάντια στη θανατοπολιτική της κυβέρνησης, ξέρει να αγωνίζεται και συγχρόνως να προστατεύει και να προστατεύεται από τον κορονοϊό. Το αποδείξαμε και στο γιορτασμό της Πρωτομαγιάς. Τα ατομικά μέτρα αυτοπροστασίας και της προστασίας του διπλανού μας, της μάσκας και των αποστάσεων είναι αυτονόητα.

Μαζί με τα εμβληματικά συνθήματα του Πολυτεχνείου του 1973 «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία», υψώνουμε στην πρώτη γραμμή το αίτημα για Υγεία για όλο το λαό.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει. Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα!

Καλούμε σε διαδήλωση την Τρίτη 17 Νοέμβρη στις 17:00 στο Θόλο (παραλιακό συγκρότημα πανεπιστημίου Θεσσαλίας “Παπαστράτος”). Καλούμε τον αγωνιζόμενο λαό να συμμετέχει στη διαδήλωση της 17 Νοέμβρη τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις)».

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις