Κίνημα Αλλαγής: «Στα χνάρια του ΣΥΡΙΖΑ και του Γαβρόγλου βαδίζει η υπουργός Παιδείας»

74

Σκληρή κριτική στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως με αφορμή το θέμα της ζωντανής μετάδοσης του μαθήματος έκανε το Κίνημα Αλλαγής.

Τόσο ο Παύλος Χρηστίδης όσο και η αρμόδια βουλευτής για θέματα Παιδείας, Χαρά Κεφαλίδου, μίλησαν για βιαστικούς κι αντιφατικούς χειρισμούς από την υπουργό Παιδείας σχετικά με την μετάδοση των μαθημάτων στα παιδιά που δεν θα πάνε στο σχολείο.

«Άλλο το ψηφιακό σχολείο κι άλλο το live streaming μάθημα. Δεν γίνεται πουθενά στην Ευρωπαϊκή Ένωση», ανέφεραν κατηγορώντας την κ. Κεραμέως πως επιχειρεί να εφαρμόσει το μέτρο «άρπα κόλα, χωρίς καμία προετοιμασία και χωρίς γνωμάτευση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων». Συνεχίζει, τόνισαν, στα χνάρια του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα από όσα έκανε στη Παιδεία ο κ. Γαβρόγλου καταργώντας τις μεταρρυθμίσεις της Άννας Διαμαντοπούλου.α«Δεν υπάρχει εθνικός διάλογος ούτε επανασυστήνει και λειτουργεί το Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας», είπε η κ. Κεφαλίδου τονίζοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει ως πρόταση την μεταρρύθμιση του ψηφιακού σχολείου, τη μεταρρύθμιση του 2011, και δήλωσε ότι θα συνεχιστεί εντατικά ο αντιπολιτευτικός έλεγχος στη Βουλή για την κυβερνητική πολιτική στη Παιδεία.

-Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like