Οι αστυνομικοί βρήκαν την φυτεία που αποτελείτο από 75 δενδρύλλια

Ήταν αδύνατο να περάσει απαρατήρητο το αρκετά πυκνό… άλσος από δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε μια Ελληνίδα στην αυλή του σπιτιού της σε ένα χωριό της Καβάλας, με αποτέλεσμα η σχετική πληροφορία να φτάσει στους αστυνομικούς του τμήματος Νέστου.

Κατά την έρευνα που έκαναν στην αυλή της δράστιδας, οι αστυνομικοί βρήκαν την φυτεία που αποτελούνταν από 75 δενδρύλλια ύψους 40 εκατοστών ως 1,20 μέτρου τα οποία ξερίζωσαν, ενώ και στο σπίτι της κατέσχεσαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 17 γραμμαρίων. Η γυναίκα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας που της άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Σύλληψη για ναρκωτικά και στη Λαμία

Οπλισμένος με ένα στιλέτο με λάμα μήκους εννέα εκατοστών μετέφερε ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στη Λαμία από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε σε γλάστρες οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 65 εκατοστών.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν μια σακούλα με κλώνους κάνναβης βάρους 466 γραμμαρίων, ένα κουτί με σπόρους κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας άσκησε στον δράστη δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Μάνος Τσαγκαράκης
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις