Καλά είναι τα νέα για το Γηροκομείο Βόλου, όπου επικράτησε ανησυχία τις προηγούμενες ημέρες εξαιτίας βεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού.

Χθες, Πέμπτη, πραγματοποιήθηκαν νέοι έλεγχοι μέσω μοριακών τεστ στο σύνολο των εργαζομένων και των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται εκεί. Σήμερα, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Γηροκομείου, από την 5η Υγειονομική Περιφέρεια ανακοινώθηκε πως όλα τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου βγήκαν αρνητικά.

Το προσωπικό και οι ηλικιωμένοι θα υποβληθούν εκ νέου σε προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο που διενεργείται κάθε Πέμπτη τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Η διοίκηση του Ιδρύματος βεβαιώνει πως στην ύπαρξη και μόνο ενδείξεων και προκειμένου να εξαλειφθεί η παραμικρή πιθανότητα μετάδοσης του ιού, θα παραμικρή πιθανότητα μετάδοσης του ιού, θα πραγματοποιηθούν rapid tests στους γιατρούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε απολύμανση για δεύτερη φορά στους χώρους του Ιδρύματος.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Ιδρύματος πιστά στο καθήκον τους, συνεχίζουν με αίσθημα ευθύνης να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και φροντίδα στους ηλικιωμένους όχι απλά μεριμνώντας , αλλά προλαμβάνοντας με τις ενέργειες τους κάθε πιθανότητα δυσμενούς κατάστασης, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την υγιεινή διαβίωση των φιλοξενουμένων, καταλήγει η ανακοίνωση.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις