Εκτός εαυτού ο υπουργός ανάπτυξης

print sharing button

Ξέσπασε πνιγμένος από το δίκιο ο Υπουργός Ανάπτυξης, μόλις ο Κατρίνης του ΚΙΝΑΛ τον αποκάλεσε «αστείο τύπο»!

Εκτός εαυτού ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, εξερράγη ευρισκόμενος στα υπουργικά έδρανα, μόλις ο Μιχάλης Κατρίνης, βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, τον αποκάλεσε «αστείο τύπο» και υποστήριξε πως «η κοινωνία κλαίει».

Αφού είμαστε 16 μονάδες μπροστά στις δημοσκοπήσεις, πως είναι δυνατόν να κλαίει η κοινωνία; Δηλαδή εάν δεν έκλαιγε πόσες μονάδες θα ήμασταν μπροστά; 56; Είπε οργισμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στον βουλευτή Μιχάλη Κατρίνη. Φανερώνοντας και το μεγάλο όπλο που αποτελούν οι δημοσκοπήσεις για την κυβέρνηση.

Εκεί όμως που κατέρρευσε ο υπουργός και απαίτησε από τον προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη να πείσει τον βουλευτή της Ηλείας να ανακαλέσει, είναι για τον χαρακτηρισμό «αστείος τύπος» που του απέδωσε: «Εάν είμαι εγώ αστείος τύπος, τότε το κόμμα σου και ο βουλευτής σου Κεγκέρογλου, στην κυβερνούσε με ένα αστείο τύπο!», είπε, απευθυνόμενος στον Μ. Κατρίνη. Και ποιος θα του ρίξει άδικο; Φυσικά επειδή ο Κατρίνης είναι ανδρεοπαπανδρεϊκός, δεν χάνει ευκαιρία να κοπανάει τόσο την Ν.Δ., όσο και το ΠΑΣΟΚ που συγκυβέρνησε με τον Σαμαρά.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις