Μόλις τους έκαναν σήμα οι αστυνομικοί  ανέπτυξαν ταχύτητα, ενώ ταυτόχρονα πετούσαν από τα παράθυρα το παράνομο εμπόρευμά τους

Δεν υπάκουσαν στο σήμα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών να σταματήσουν γι έλεγχο οι επιβάτες ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που εντοπίστηκε σε περιοχή του Κιλκίς το απόγευμα της Κυριακής και ανέπτυξαν ταχύτητα, ενώ ταυτόχρονα πετούσαν από τα παράθυρα το παράνομο εμπόρευμά τους.

Ωστόσο, οι δυο Έλληνες δεν κατάφεραν να διαφύγουν, γιατί εγκλωβίστηκαν άμεσα από τις δυνάμεις των αστυνομικών και συνελήφθησαν. Κοντά στο σημείο όπου ακινητοποιήθηκε το όχημά τους, βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 400 γραμμαρίων, την οποία είχαν περάσει στο ελληνικό έδαφος από μη νομοθετημένο σημείο της μεθορίου.

Επιπλέον, πάνω στους δράστες βρέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, 5,8 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτας» και μετρητά ύψους 3.040 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το όχημα που χρησιμοποιούσαν. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις