Για τα μάτια μιας γυναίκας που έχει παντρευτεί Αλβανό φαίνεται ότι ήρθαν στα χέρια δυο αντιμαχόμενες ομάδες Ρομά, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, με αποτέλεσμα ο γαμπρός και άλλοι δυο να καταλήξουν στο νοσοκομείο και να συλληφθούν τρεις άνδρες και δύο γυναίκες!

Στην συμπλοκή μεταξύ των Ρομά, που τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αποδίδουν σε ερωτική αντιζηλία, συμμετείχαν γύρω στα 40 άτομα. Ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, ένα μοτοποδήλατο υπέστη ζημιές, ενώ ο Αλβανός και δυο Ρομά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς με τραύματα από αιχμηρά αντικείμενα. Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρισαν.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κινητοποιήθηκαν άμεσα και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό, με αποτέλεσμα να συλλάβουν πέντε Ρομά -τρεις άνδρες και δύο γυναίκες- που είχαν προσωπικές διαφορές με τα θύματα, ενώ αναζητούν άλλον ένα συνεργό τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας με κατηγορίες κατά περίπτωση για πρόκληση επικίνδυνης και απλής σωματικής βλάβης, οπλοχρησία και απειλή.

πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις