Τα γραφεία της δομής στη Νέα Καβάλα Κιλκίς διέρρηξε το πρωί της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου ένας 29χρονος Αφγανός, ο οποίος διαμένει στο camp.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr, η πράξη του έγινε αντιληπτή και ο Διοικητής της δομής Τραϊανός Τρέγκας, κάλεσε την αστυνομία.

Η αστυνομία έκανε την έρευνά της, ο κλοιός των υπόπτων μέχρι νωρίς το απόγευμα έσφιξε και ζητήθηκε η παρουσία δικαστικού (ειρηνοδίκη) για έρευνα στο σπίτι, όπου διέμενε ο 29χρονος Αφγανός. Κάποια από τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν έξω από το σπιτάκι του.

Παρουσία ειρηνοδίκη οι αστυνομικοί ερεύνησαν και βρήκαν όλα τα αντικείμενα που άρπαξε από το γραφείο της δομής ο Αφγανός φιλοξενούμενος.

Ο 29χρονος ήρθε στη Νέα Καβάλα τον Φεβρουάριο του 2020 και πρόλαβε μέσα στους 10 περίπου μήνες της εδώ παρουσίας του να απασχολήσει κι άλλη φορά την αστυνομία.

Σήμερα το πρωί στις 11 πέρασε το γραφείο του Εισαγγελέα Κιλκίς, απολογήθηκε και δυο ώρες αργότερα δικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κιλκίς.

Η ποινή των 3,5 ετών δεν είχε ανασταλτικό χαρακτήρα και ο ζωηρός Αφγανός οδηγήθηκε στις Φυλακές για να εκτίσει την ποινή του.

thestival.gr

Φωτογραφία: Intime

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις