Χειροπέδες σε πέντε αλλοδαπούς, τρεις γυναίκες και δύο άνδρες

Στο δόκανο των αστυνομικών αρχών έπεσαν πέντε αλλοδαποί, που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν ανοίξει κτηνιατρείο χωρίς όμως να είναι νόμιμη η λειτουργία του, στην περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη.

Το παράνομο κτηνιατρείο λειτουργούσε σε χωριό του δήμου Φαιστού και οι αλλοδαποί παρίσταναν τους κτηνίατρους χωρίς… να είναι.

Ειδικότερα, την Τετάρτη το πρωί, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού σε συνεργασία με υπαλλήλους-κτηνιάτρους της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, πραγματοποίησαν έλεγχο σε χώρο όπου διαπιστώθηκε ότι λειτουργεί ιατρείο ζώων χωρίς την προβλεπόμενη άδεια από την Αρμόδια Αρχή και ακολούθησε η σύλληψη πέντε αλλοδαπών για τη λειτουργία του εν λόγω ιατρείου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κτηνιατρικά φάρμακα, υλικοτεχνικός εξοπλισμός, ιατρικό και παραϊατρικό υλικό.

Τα πέντε άτομα (τρεις γυναίκες και δύο άντρες) συνελήφθησαν από αστυνομικούς του ΑΤ Φαιστού και πλέον είναι αντιμέτωπα με την δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η αστυνομία ανακοίνωσε:

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού πέντε αλλοδαποί (3 γυναίκες και 2 άντρες) κατηγορούμενοι για λειτουργία ιατρείου ζώων χωρίς την προβλεπόμενη άδεια από την Αρμόδια Αρχή.

Ειδικότερα, χθες το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού σε συνεργασία με υπαλλήλους-κτηνιάτρους της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε χώρο όπου διαπιστώθηκε ότι λειτουργεί  ιατρείο ζώων χωρίς την προβλεπόμενη άδεια από την Αρμόδια Αρχή και ακολούθησε η σύλληψη πέντε αλλοδαπών για τη λειτουργία του εν λόγω ιατρείου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κτηνιατρικά φάρμακα, υλικοτεχνικός εξοπλισμός, ιατρικό και παραϊατρικό υλικό.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Πηγή: Νέα Κρήτη

lawandorder.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις